УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тридцять третя сесія)

РІШЕННЯ

від 30 травня 2024 року

№ 2167-33/2024

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок орієнтовною площею 8,0 га в межах населеного пункту с. Гвізд на вул. Небесної Сотні (ур. Бойково, ур. Підліс)

 

З метою виділення земельних ділянок в с. Гвізд учасникам АТО/ООС враховуючи Рішення Гвіздської сільської ради «Про затвердження змін до Генерального плану села Гвізд»  від 20.12.2016 року, №255-9/2016 керуючись ст.ст. 13, 14, 142-144 Конституції України,  Земельним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст.ст. 26, 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України “Про основи містобудування”, “Про регулювання містобудівної діяльності”, “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, міська рада

вирішила:

  1. Надати Надвірнянській міській раді дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок орієнтовною площею 8,0 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код згідно КВЦПЗ – 02.01) в межах населеного пункту с. Гвізд на
    вул. Небесної Сотні (ур. Бойково, ур. Підліс).
  2. Надвірнянській міській раді розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок у відповідності до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search