НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 грудня 2020 року

№ 69

Про надання дозволу Шевазі Г.М. на видачу дубліката втраченого свідоцтва про право власності на квартиру персональні дані  у м.Надвірна

Розглянувши заяву Шеваги Галини Михайлівни, жительки м.Надвірна, персональні дані щодо видачі дубліката втраченого свідоцтва на право власності на квартиру персональні дані у м.Надвірна, що належить Шевазі Галині Михайлівні, Шевазі Катерині Михайлівні, Шевазі Богдану Михайловичу, інші представлені документи, керуючись ст.31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

в и р і ш и в:

  1. Втрачене свідоцтво про право власності на квартиру персональні дані у м.Надвірна, видане персональні дані, за яким власником квартири є Шевага Галина Михайлівна, Шевага Катерина Михайлівна, Шевага Богдан Михайлович, вважати таким, що втратило чинність.
  2. Шевазі Галині Михайлівні видати дублікат свідоцтва на право власності на квартиру персональні дані м.Надвірна, взамін втраченого оригіналу, вказаного в п.1 даного рішення.
  3. Доручити ОКП “Івано-Франківське ОБТІ” здійснити необхідні підготовчі заходи для видачі дубліката свідоцтва про право власності.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search