НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 грудня 2020 року

№ 73

Про впорядкування адресного господарства на вул.Грушевського та зміну адреси приміщення в багатоквартирному житловому будинку з “вулперсональні дані” на “вулперсональні дані, приміщення персональні дані» у м.Надвірна (Білецький Т.Л., Білецький Р.Л.)

Розглянувши заяву Білецького Тараса Леонтійовича, жителя м.Надвірна, вулперсональні дані, Білецького Романа Леонтійовича, жителя м.Надвірна, вулперсональні дані щодо впорядкування адресного господарства на вул.Грушевського змінивши адресу приміщення у багатоквартирному житловому будинку персональні дані на вул персональні даніз “вул.персональні дані,персональні дані” на “вул.персональні дані, будинок персональні дані, приміщення персональні дані”, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна персональні дані, інші представлені документи, керуючись ст.31  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

в и р і ш и в :

  1. Впорядкувати адресне господарство на вул.Грушевського в м.Надвірна, змінивши адресу приміщенню магазину «Домотехніка» загальною площею 133,5м2 в багатоквартирному житловому будинку персональні дані на вул.персональні дані з “вулперсональні дані”  на “вул. персональні дані, будинок персональні дані, приміщення персональні дані”.
  2. Зобов’язати Білецького Т.Л. та Білецького Р.Л. вивісити на фасаді будівлі покажчик вулиці і номера затвердженого зразка.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу містобудування та архітектури Кантор С.Я.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search