НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 грудня 2020 року

№ 76

Про присвоєння адрес  житловим будинкам, що виділені в окремі домоволодіння на вулиці Шухевича (Семенчак Г.М., Іваночко Н.М.)

Розглянувши заяви Семенчак Галини Михайлівни та Іваночко Надії Михайлівни, жителів м.Надвірна, вулперсональні дані, щодо присвоєння адреси житловим будинкам, виділеним в окремі домоволодіння, технічні паспорти, Висновок щодо технічної можливості поділу об’єкта нерухомого майна №персональні дані (інженер з інвентаризації Климко В.М.) (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна персональні дані), керуючись Положенням про порядок присвоєння (зміну) та реєстрації адрес об’єктам нерухомості міста Надвірна, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :

  1. Залишити житловому будинку, виділеному в окреме домоволодіння (загальна площа будинку 61,4 кв.м., житлова площа 32,6 кв.м.), розташованому на земельній ділянці площею 0,0379 га (кадастровий номер персональні дані), що належить Семенчак Галині Михайлівні, адресу – «м.Надвірна, вулиця персональні дані».
  2. Присвоїти житловому будинку, виділеному в окреме домоволодіння (загальна площа 51,0 кв.м, житлова площа 27,0 кв.м), розташованому на земельній ділянці з кадастровим номером персональні дані), що належить Іваночко Надії Михайлівні, адресу – «м.Надвірна, вулперсональні дані».
  3. Зобов’язати Семенчак Г.М. і Іваночко Н.М. вивісити на фасадах будинків покажчик вулиці та номер затвердженого зразка протягом 3 місяців з моменту прийняття цього рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу містобудування та архітектури Кантор С.Я.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search