НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 грудня 2020 року

№ 77

Про присвоєння адреси будівлі вольєру на вулиці Комарова   (Управління поліції охорони в Івано-Франківській обл.)

Розглянувши клопотання Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, юридична адреса: м.Івано-Франківськ, вулперсональні дані, щодо присвоєння адреси будівлі вольєру, розташованому в м.Надвірна на вул.Комарова, технічний паспорт, витяг з Єдиного реєстру об’єктів державної власності щодо державного майна до листа ФДМУ №персональні дані (реєстраційний номер об’єкта персональні дані), керуючись Положенням про порядок присвоєння (зміну) та реєстрації адрес об’єктам нерухомості міста Надвірна, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :

  1. Присвоїти будівлі вольєру (реєстраційний номер об’єкта персональні дані), загальною площею 91,9 кв.м, розташованому на земельній ділянці 0,0432 га (кадастровий номер персональні дані), що належить Управлінню поліції охорони в Івано-Франківській області, адресу – «м.Надвірна, вулиця персональні дані».
  2. Зобов’язати Управління поліції охорони в Івано-Франківській області вивісити на фасаді будинку покажчик вулиці та номер затвердженого зразка протягом 3 місяців з моменту прийняття цього рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу містобудування та архітектури Кантор С.Я.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search