НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 11 червня 2021 року

№ 78

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на пожежну тематику на території Надвірнянської територіальної громади

Розглянувши заяву керівника 11 Державної пожежно-рятувальної частини  управління ДСНС в Івано-Франківській області Римарука М.В. (юридична адреса: м.Надвірна, вул.Олени Степанівни, 28) про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території Надвірнянської територіальної громади, керуючись рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 24.07.2014 “Про затвердження Положення “Про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Надвірна”, зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету №267 від 31.05.2016 “Про обстеження зовнішньої реклами в м.Надвірна” та Законами України “Про рекламу” і “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

 в и р і ш и в:

1. Надати дозвіл 11 Державній пожежно-рятувальній частині управління ДСНС в Івано-Франківській області на розміщення зовнішньої реклами:

  • рекламний щит (двохсторонній) соціальної реклами на пожежну тематику, розміром 3х6 на вулиці Рамішвілі (об’їзна) в місті Надвірна, на термін 5 років;
  • рекламний щит (двохсторонній) соціальної реклами на пожежну тематику, розміром 3х6 на вулиці Соборна (біля ГРП), село Стримба Надвірнянської міської ради на термін 5 років.

2. Зобов’язати 11 Державну пожежно-рятувальну частину управління ДСНС в Івано-Франківській області до початку проведення робіт з розміщення зовнішньої реклами одержати дозвіл на встановлення реклами, згідно затвердженого зразка, та необхідні погодження відповідних служб.

3. Попередити 11 Державну пожежно-рятувальну частину управління ДСНС в Івано-Франківській області про те, що у випадку недотримання вимог цього рішення та вимог Положення “Про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Надвірна”, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 24.07.2014, зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету №267 від 31.05.2016 та Законами України “Про рекламу” і “Про місцеве самоврядування в Україні”, рекламоносії, вказані в п.1 даного рішення будуть демонтовані.

4. Забезпечити 11 Державній пожежно-рятувальній частині управління ДСНС в Івано-Франківській області нанести маркування на рекламних засобах із зазначенням на каркасі рекламного засобу найменування розповсюджувача зовнішньої реклами, номера його телефону, дати видачі дозволу та строку його дії. Після розташування рекламного засобу розповсюджувач зовнішньої реклами у п’ятиденний строк зобов’язаний подати спеціалісту фотокартку місця розташування рекламного засобу (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search