НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 11 червня 2021 року

№ 80

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 22.02.2018 №35 “Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами (сіті-лайт) на вул.Княгині Ольги (біля приміщення «Укртелекому») комунальній організації Футбольний клуб «Бескид»”

Розглянувши заяву друкованого засобу масової інформації – газета «Життя Прикарпаття» (головний редактор Кисілевський В.С.) про надання дозволу розміщення зовнішньої реклами, враховуючи те, що комунальна організація Футбольний клуб «Бескид»” не має наміру продовжувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами (сіті-лайт) на вул.Княгині Ольги (біля приміщення «Укртелекому»), керуючись рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 24.07.2014 року “Про затвердження Положення “Про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Надвірна”, зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету №267 від 31.05.2016 року “Про обстеження зовнішньої реклами в м.Надвірна” та Законами України “Про рекламу” і “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

  1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 22.02.2018 №35 “Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами (сіті-лайт) на вул.Княгині Ольги (біля приміщення «Укртелекому») комунальній організації Футбольний клуб «Бескид»”, визначивши виробником та надавачем рекламних послуг друкованого засобу масової інформації – газета «Життя Прикарпаття» (головний редактор Кисілевський В.С.).
  2. Друкованому засобу масової інформації – газета «Життя Прикарпаття» (головний редактор Кисілевський В.С.) продовжити дозволи на розміщення зовнішньої реклами (рекламна конструкція – сіті-лайт розміром 1,2м х 1,8м на вул.Княгині Ольги (біля приміщення “Укртелекому”) в м.Надвірна, терміном на три роки.
  3. Зобов’язати друкований засіб масової інформації – газета «Життя Прикарпаття» (головний редактор Кисілевський В.С.) подати на переоформлення дозвіл на розміщення зовнішньої реклами і договір на користування місцем розміщення зовнішньої реклами. Розмір плати за тимчасове користування місцем для розміщення зовнішньої реклами встановити у відповідності до п.4.2 Положення “Про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Надвірна”, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 24.07.2014, зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету №267 від 31.05.2016.
  4. Зобов’язати друкований засіб масової інформації – газета «Життя Прикарпаття» (головний редактор Кисілевський В.С.)  забезпечити рекламний засіб маркуванням із зазначенням на каркасі рекламного засобу найменування розповсюджувача зовнішньої реклами, номера його телефону, дати видачі дозволу та строку його дії.
  5. Відповідальність за розміщення та експлуатацію рекламних засобів з дотриманням норм техніки безпеки, пожежної безпеки і санітарних норм покласти на розповсюджувача зовнішньої реклами.
  6. Попередити друкований засіб масової інформації – газета «Життя Прикарпаття» (головний редактор Кисілевський В.С.) про те, що у випадку недотримання вимог цього рішення та вимог Положення “Про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Надвірна”, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 24.07.2014, зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету №267 від 31.05.2016, рекламоносій, вказаний в п.1 даного рішення будуть демонтовані.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search