НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 11 червня 2021 року

№ 82

Про демонтаж самовільно встановленої зовнішньої реклами на території міста Надвірна

Відповідно до інформаційної довідки з фотофіксацією, складеної управлінням архітектури та містобудування, за участю провідного інженера з благоустрою відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони довкілля та співпраці з ОСББ управління житлово-комунального господарства та інфраструктури, керуючись Положенням про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Надвірна, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради №115 від 24.07.2014, зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету №267 від 31.05.2016 та законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про рекламу”, “Єдиними правилами ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правила користування ними та охорони”, затвердженими постановою Кабінету Міністрів №198 від 30.03.1994, виконком міської ради

в и р і ш и в:

1. Особам, які самовільно встановили зовнішню рекламу за адресами згідно додатку, демонтувати в п’ятиденний термін з дня опублікування даного рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Надвірнянської міської ради.

2. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури забезпечити розміщення повідомлення про демонтаж зовнішньої реклами, згідно пункту 1 даного рішення.

3. У разі невиконання цього рішення особами, що самовільно встановили зовнішню рекламу, у строк, встановлений пунктом 1 даного рішення, комунальному підприємству «Надвірнакомунсервіс» здійснити демонтаж самовільно встановленої зовнішньої реклами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search