НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 31 серпня 2021 року

№ 98

Про надання дозволу на перепланування власного приміщення кіоску  на вулиці Мазепи, 32а в місті Надвірна, Купчаку І.Я.

Розглянувши заяву Купчака Ігоря Ярославовича, жителя міста Надвірна, персональні дані щодо надання дозволу на перепланування власного приміщення кіоску на вулиці Мазепи, 32а в місті Надвірна, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 15.02.2019 № 15660821, керуючись ст.31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

в и р і ш и в :

  1. Надати дозвіл Купчаку Ігорю Ярославовичу на перепланування власного приміщення кіоску на вулиці Мазепи, 32а в місті Надвірна.
  2. Зобов’язати Купчака І.Я. до початку проведення робіт оформити технічну документацію та погодити її у встановленому порядку.
  3. Попередити Купчака І.Я. про цивільно-правову відповідальність, передбачену діючим законодавством України за проведення робіт без встановленого дозволу, або без належно затвердженого проекту, чи з істотними відхиленнями від проекту, або з грубим порушенням будівельних норм і правил.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу містобудування та архітектури міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search