НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 04 листопада 2021 року

№ 127

Про надання дозволу на встановлення анотаційної дошки на честь Юрія Юркевича на вулиці Комарова,7 в місті Надвірна природному заповіднику “Ґорґани”

      Розглянувши звернення т.в.о директора природного заповідника “Ґорґани” Ярослава Голинського, юридична адреса м.Надвірна, вул.Комарова,7, щодо надання дозволу на встановлення анотаційної дошки, розмірами 500х1000 мм, на честь Юрія Юркевича на фасаді будівлі природного заповідника “Ґорґани”, керуючись ст.52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про благоустрій населених пунктів”, виконавчий комітет міської ради

                           в и р і ш и в :

  1. Надати дозвіл природному заповіднику “Ґорґани” на встановлення анотаційної дошки, розмірами 500х1000 мм, на честь видатного лісівника України, що зробив значний внесок у створенні природного заповідника “Ґорґани”, на фасаді лабораторно-адміністративного корпусу природного заповідника “Ґорґани” на вулиці Комарова,7 в місті Надвірна.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search