НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 04 листопада 2021 року

№ 128

Про погодження місця влаштування Хресної дороги та встановлення елементів благоустрою на території ДП «Надвірнянський лісгосп» релігійній спільноті «Марійська Дружина» при церкві Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ в м. Надвірна

Розглянувши звернення провідниці релігійної спільноти «Марійська Дружина» при церкві Воздвиження  Чесного Хреста УГКЦ в м.Надвірна Наталії Томин про погодження місця влаштування Хресної дороги та встановлення елементів благоустрою, на підставі протоколу засідання робочої групи від 03.08.2021 та погодження ДП «Надвірнянський лісгосп», керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет міської ради                      в и р і ш и в :

  1. Погодити релігійній спільноті «Марійська Дружина» при церкві Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ влаштування Хресної дороги та встановлення елементів благоустрою згідно схеми (додається) на території ДП «Надвірнянський лісгосп» в місті Надвірна.
  2. Зобов’язати релігійну спільноту «Марійська Дружина» при церкві Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ забезпечити належне утримання і своєчасний ремонт елементів благоустрою, підтримання санітарного стану території навколо елементів благоустрою та зовнішнє освітлення елементів благоустрою, враховуючи особливості їх використання.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search