НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28 січня 2021 року

№ 14

Про надання дозволу Золотухіну С.О. на видачу дубліката втраченого свідоцтва про право власності на квартиру на вул персональні дані у м.Надвірна

Розглянувши заяву Золотухіна Сергія Олександровича, жителя м.Надвірна, вулперсональні дані щодо видачі дубліката втраченого свідоцтва на право власності на квартиру №персональні дані по вул.персональні дані у м.Надвірна, що належить Золотухіній Наталії Василівні, Золотухіну Віктору Олександровичу, Золотухіну Сергію Олександровичу, інші представлені документи, керуючись ст.31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

в и р і ш и в:

1. Втрачене свідоцтво про право власності на квартиру №персональні дані по вул.персональні дані м.Надвірна, видане 12.05.1998 Івано-Франківським ОБТІ (розпорядження №персональні дані), за яким власником квартири є Золотухіна Наталія Василівна, Золотухін Віктор Олександрович, Золотухін Сергій Олександрович, вважати таким, що втратило чинність.

2. Золотухіну Сергію Олександровичу видати дублікат свідоцтва на право власності на квартиру №персональні дані по вул.персональні дані у м.Надвірна, взамін втраченого оригіналу, вказаного в п.1 даного рішення.

3. Доручити ОКП “Івано-Франківське ОБТІ” здійснити необхідні підготовчі заходи для видачі дубліката свідоцтва про право власності.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search