НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 24 лютого 2021 року

№ 27

Про відповідальних осіб за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану

Відповідно до п. 3.2 та п. 3.3 розділу ІІІ Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.10.2012 №1578/5, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 02.11.2012 №1845/22157 та Положення про управління надання адміністративних послуг, затвердженого рішенням сесії Надвірнянської міської ради від 24.12.2020 №45-3/2020, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1. Відповідальність за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв покласти на адміністратора відділу адміністративних послуг управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради Савуляк Лесю Романівну.

2. На час відсутності адміністратора відділу адміністративних послуг управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради Савуляк Лесі Романівни відповідальність за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв покласти на адміністратора відділу адміністративних послуг управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради Ткачук Мар’яну Василівну.

3. Відповідальність за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв покласти на адміністраторів у віддалених робочих місцях відділу адміністративних послуг управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради:

    – Космірак Іванну Василівну;

    – Янцюк Юлію Михайлівну;

    – Лучин Іванну Михайлівну;

    – Станкевич Оксану Іванівну;

    – Насадюк Христину Любомирівну;

    – Івасик Оксану Степанівну;

    – Василаш Галину Миколаївну;

    – Стефановську Людмилу Василівну;

     – Попович Галину Михайлівну.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я.В.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search