НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 29 квітня 2022 року

№ 27

Про тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Надвірна

Розглянувши клопотання суб’єкта господарювання ТзОВ “ІВ-АВТО”, яке здійснює перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у м.Надвірна про невідповідність діючого тарифу (вартості) проїзду пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Надвірна за один рейс (проїзд) собівартості перевезення пасажирів у м.Надвірна, у зв’язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати та зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, керуючись Законами України Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, міська рада

в и р і ш и в :

  1. Встановити з 07 травня 2022 року наступні тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Надвірна:
    – для студентів денної форми навчання на навчальний період з 01 вересня по 01 липня  6,0 грн. (шість гривень 00 копійок) за один рейс (проїзд);
    – для інших пасажирів 7,0 грн. (сім гривень 00 копійок) за один рейс (проїзд), крім пільгових категорій населення, визначених чинними нормативними актами.
  2. Внести зміни в договори про перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Надвірна з перевізником, відповідно до п.1 цього рішення.
  3. Дане рішення опублікувати на офіційному веб-сайті Надвірнянської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови І.Писклинця.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search