НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 06 травня 2022 року

№ 30

Про створення добровільних формувань цивільного захисту Надвірнянської міської територіальної громади

З метою належної реалізації заходів цивільного захисту в умовах воєнного стану, готовності до будівництва фортифікаційних загороджень, проведення великих обсягів робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій воєнного характеру, проведення аварійно-відновлювальних робіт, на виконання пунктів 28, 31 Плану дій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час збройної агресії Російської Федерації проти України, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 01. 04. 2022 №265-р, виконавчий комітет

в и р і ш и в :

  1. Створити добровільні формування цивільного захисту при Надвірнянській міській територіальній громаді
  2. Затвердити положення про добровільні формування цивільного захисту (додаток 1).
  3. Створити єдиний реєстр осіб, які входять до добровільного формування цивільного захисту при Надвірнянській міській територіальній громаді (форма згідно додатку 2).
  4. Уповноважити сектор з питань сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Надвірнянської міської ради на ведення єдиного реєстру осіб, які входять до добровільного формування цивільного захисту при Надвірнянській міській територіальній громаді.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства Олега Йосипенка.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search