НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 09 червня 2022 року

№ 46

Про затвердження висновку комісії з питань захисту прав дитини про зміну прізвища малолітнього ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Керуючись пп.4 п.”б” ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до п.5 ст. 148 та ст.150 Сімейного кодексу України, п. 71 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008  № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, рішення  виконавчого комітету Надвірнянської міської ради від 13.04.2021 №37 “Про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради”, враховуючи  рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 03.06.2022 №4  та діючи в інтересах дитини,   виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :

  1. Затвердити висновок комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради  про  зміну прізвища малолітнього – ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, який проживає за адресою: ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.
  2. Рекомендувати відділу державної реєстрації актів цивільного стану в Надвірнянському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції внести відповідні зміни до актового запису про народження малолітньої дитини – ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, складеного відділом реєстрації актів цивільного стану  Надвірнянського районного управління юстиції Івано–Франківської області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я.В. та начальника Служби у справах дітей Надвірнянської міської ради Писклинець Т.В.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search