НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 09 червня 2022 року

№ 47

Про затвердження висновку комісії з питань захисту прав дитини про доцільність позбавлення батьківських прав ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Відповідно до  ст. ст. 19, 150, 164, 180, 181  Сімейного  кодексу   України, ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні” постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та  піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, рішення виконавчого комітету Надвірнянської міської ради від 13.04.2021 року №37 “Про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради”, з метою захисту прав та законних інтересів малолітніх дітей, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :

  1. Затвердити висновок комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради про  доцільність  позбавлення батьківських прав ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ щодо неповнолітнього сина – ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.
  2. Службі у справах дітей, як представнику органу опіки та піклування Надвірнянської  міської ради підготувати та подати позов до суду.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я. В. та начальника служби у справах дітей Надвірнянської міської ради  Писклинець Т. В.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search