НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 10 серпня 2022 року

№ 70

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 5, 6, 11, 12, 32 Закону України “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, п.п. 21, 22, 24, 31, 57 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, рішення виконавчого комітету Надвірнянської міської ради від 13.04.2021 року №37 “Про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради”, на підставі рішення Надвірнянського районного суду від 06.07.2022 року № 348/450/22 про позбавлення батьківських прав ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ та витягу з державного реєстру виданий Надвірнянським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ), відомості про батька дитини записано згідно ст.135 Сімейного кодексу України, та діючи в інтересах дитини, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування – ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.
  2. Виконавчому комітету Надвірнянської міської ради забезпечити збереження житла та майна за дитиною позбавленою батьківського піклування ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ та призначити службу у справах дітей опікуном над житлом і майном за адресою: ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я.В. та начальника Служби у справах дітей Надвірнянської міської ради Писклинець Т.В.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зінові АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search