НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 10 серпня 2022 року

№ 78

Про згоду на вчинення правочину щодо житла ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 177 Сімейного кодексу України, п.3 ст.17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей”, п. 67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, рішення виконавчого комітету Надвірнянської міської ради від 13.04.2021 року №37 “Про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради”, враховуючи  рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 28.07.2022 року № 5, з метою захисту прав та законних інтересів дітей, виконавчий комітет міської ради

вирішив:
  1. Надати згоду на укладення договору дарування житлового будинку, який знаходиться за адресою: ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, загальною площею 270,1 кв м, який належить на праві власності ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, на користь ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, де право проживання та користування мають малолітні діти (онуки) ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ та ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я. В. та начальника Служби у справах дітей Надвірнянської міської ради Писклинець Т. В.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зінові АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search