НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 03 лютого 2022 року

№ 11

Про   затвердження  переліку  об’єктів  та видів  суспільно корисних робіт для осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності  на 2022 рік

Відповідно до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів” від 07 грудня 2017 року №2234-VІІІ,   з метою  належної організації виконання  порушниками адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, враховуючи норми статей 301, 311, 3211, 3251 Кодексу України про адміністративні правопорушення, керуючись статтею 40  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Визначити об’єктами на території Надвірнянської міської територіальної громади, де порушники будуть виконувати суспільно корисні роботи:

            – по КП “Надвірнянський житловик” (начальник Павлюх В.В.): прибудинкові території дільниць “Центр”, “Ломоносова”, “Руднєва” в м.Надвірна.

  1. Затвердити перелік  видів суспільно корисних робіт для виконання адміністративного стягнення  на території  Надвірнянської міської територіальної громади у 2022 році, згідно додатку.
  2. Начальнику КП “Надвірнянський житловик” Павлюху В.В., погодити об’єкти та види суспільно корисних робіт на території  Надвірнянської міської територіальної громади з  Надвірнянським міськрайонним сектором філії державної установи “Центр пробації” в Івано-Франківській області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Антонюка О.Б.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search