НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 03 лютого 2022 року

№ 18

Про проєкт рішення виконавчого комітету “Про тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Надвірна”

Розглянувши клопотання суб’єкта господарювання ТзОВ “ІВ-АВТО”, яке здійснює перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у м.Надвірна про невідповідність діючого тарифу (вартості) проїзду пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Надвірна за один рейс (проїзд) собівартості перевезення пасажирів у м.Надвірна, у зв’язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати та зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, керуючись Законами України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

  1. Затвердити проєкт рішення виконавчого комітету міської ради “Про тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Надвірна”, додається.
  2. Проєкт рішення виконавчого комітету міської ради “Про тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Надвірна” розмістити на офіційному веб-сайті міської ради для громадського обговорення.
  3. Повідомлення про час і місце проведення громадських слухань з обговорення даного проєкту розмістити на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Писклинця.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search