НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28 вересня 2022 року

№ 121

Про погодження проекту благоустрою та опорядження фасадів та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на фасаді будинку  №34/2 на майдані Шевченка в місті Надвірна

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Гунди Олесі Михайлівни, жительки ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІщодо погодження проекту благоустрою та опорядження фасадів та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами: рекламна конструкція №1 (розміром 1,79х0,40кв.м.), рекламна конструкція №2 (розміром 1,43х0,025кв.м.), на фасаді будинку №34/2 на майдані Шевченка в місті Надвірна, керуючись Порядком розміщення зовнішньої реклами на території Надвірнянської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Надвірнянської міської ради від 17.08.2021 №503-11/2021, Законами України “Про рекламу”, “Про архітектурну діяльність”, “Про благоустрій населених пунктів”, “Про регулювання містобудівної діяльності” і “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
  1. Погодити проект благоустрою та опорядження фасадів за рахунок ФОП Гунди Олесі Михайлівни у встановленому законом порядку та надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами: рекламна конструкція №1 (розміром 1,79х0,40кв.м.), рекламна конструкція №2 (розміром 1,43х0,025кв.м.) на фасаді будинку №34/2 на майдані Шевченка в місті Надвірна.
  2. Зобов¢язати ФОП Гунду О.М. до початку проведення робіт опорядження фасадів та встановлення рекламного засобу одержати паспорт опорядження фасаду та дозвіл на розміщення зовнішньої реклами через центр надання адміністративних послуг, згідно затвердженого зразка.
  3. При проведенні робіт забезпечити збереження існуючих параметрів будівлі, архітектурно-художніх особливостей фасаду з урахуванням їх існуючого стилю та колористичної гами навколишньої забудови.
  4. Заборонити ФОП Гунді О.М. виконання будь-яких будівельних робіт з втручанням в несучі конструкції до отримання права на виконання будівельних робіт згідно Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 466.
  5. Відповідальність за розміщення та експлуатацію рекламних засобів з дотриманням норм техніки безпеки, пожежної безпеки і санітарних норм покласти на розповсюджувачів зовнішньої реклами.
  6. Попередити ФОП Гунду О.М. про те, що у випадку недотримання вимог цього рішення, засоби зовнішньої реклами будуть демонтовані.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зінові АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search