НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28 вересня 2022 року

№ 122

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на фасаді будинку  №32-В на майдані Шевченка в місті Надвірна

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Олійник Віталіни Василівни, жительки ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами: вивіска  (розміром 0,57х4,5кв.м.), рекламний банер (розміром 1х1,47 кв.м.) на фасаді будинку №32-В на майдані Шевченка в місті Надвірна (погоджено з власником приміщення Погоріленко В.М.), керуючись Порядком розміщення зовнішньої реклами на території Надвірнянської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Надвірнянської міської ради від 17.08.2021 №503-11/2021, Законами України “Про рекламу” і “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
  1. Надати дозвіл ФОП Олійник Віталіні Василівні на розміщення зовнішньої реклами: вивіска (розміром 0,57х4,5кв.м.), рекламний банер (розміром 1х1,47 кв.м.) на фасаді будинку №32-В на майдані Шевченка в місті Надвірна, на термін п’ять років.
  2. Зобов¢язати ФОП Олійник Віталіну Василівну до початку проведення робіт з встановлення рекламного засобу одержати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами через центр надання адміністративних послуг, згідно затвердженого зразка.
  3. Відповідальність за розміщення та експлуатацію рекламних засобів з дотриманням норм техніки безпеки, пожежної безпеки і санітарних норм покласти на розповсюджувачів зовнішньої реклами.
  4. Попередити ФОП Олійник В.В. про те, що у випадку недотримання вимог цього рішення та вимог Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Надвірнянської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Надвірнянської міської ради від 17.08.2021 №503-11/2021, рекламоносії, вказані в п.1 даного рішення будуть демонтовані.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування міської ради Костирко О.Т.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зінові АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search