НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 26 січня 2024 року

№ 3

Про згоду на вчинення правочину щодо житлового будинку та земельної ділянки [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ]

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.177 Сімейного кодексу України, п.3 ст.17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей”, п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, повязаної із захистом прав дитини”, рішення виконавчого комітету Надвірнянської міської ради від 13.04.2021 №37 “Про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Надвірнянської міської ради”, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 23.01.2024 року №1 та діючи в інтересах дитини,  виконавчий комітет міської ради

вирішив:
  1. Надати згоду на укладення договору дарування житлового будинку загальною площею [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ] метр квадратний та земельної ділянки загальною площею [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ] га, які знаходяться за адресою: [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ], які належать на праві власності[ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ], на користь малолітнього сина [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ], інтереси якого представляє мати [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ].
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я.В. та начальника Служби у справах дітей Надвірнянської міської ради Писклинець Т.В.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зінові АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search