НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 26 січня 2024 року

№ 5

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ]

Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 №268, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 23.01.2024 року №1, виконавчий комітет міської ради

вирішив:
  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ], на підставі довідки Управління соціального захисту населення Надвірнянської районної державної адміністрації Івано-Франківської області від 13.09.2022 року [ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ], висновку оцінки потреб сім’ї від 12.2023 року, складеного міським центром соціальних служб офісу соціальних послуг Надвірнянської міської ради, відповідно до якого вона зазнала психологічного насильства.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гундяка Я.В. та начальника Служби у справах дітей Надвірнянської міської ради Писклинець Т.В.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зінові АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search