НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13 грудня 2021 року

№ 323-р

Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня в Надвірнянській міській територіальній громаді

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України, розпорядженням облдержадміністрації від 01 грудня 2021 року № 482 «Про призначення керівників робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в області», для безпосереднього управління аварійно-рятувальними та іншими невідкладними роботами під час виникнення надзвичайної ситуації на території громади, керуючись рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (протокол №5 від 09 вересня 2021 року):

  1. Призначити керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня в Надвірнянській міській територіальній громаді заступника міського голови з питань освіти, соціального захисту, охорони здоров’я, культури і спорту Ярослава Гундяка.
  2. Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня в Надвірнянській міській територіальній громаді забезпечити:
    • Перегляд та продовження графіків роботи пунктів щеплення та центру вакцинації з урахуванням можливості їх роботи в зручний для населення час.
    • Недопущення закриття пунктів щеплень та центру вакцинації населення на вихідні дні.
    • Постійне інформування жителі регіону про місця розміщення, графіки роботи та будь-які зміни щодо режимів роботи пунктів щеплення та центру вакцинації.
  3. Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня в Надвірнянській міській територіальній громаді, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, спільно з регіональним координатором забезпечити:
    • Формування щотижневих планів по охопленню вакцинацією від коронавірусної хвороби COVID-19 у розрізі громади та пунктів щеплення, центру вакцинації населення, мобільних бригад з імунізації.
    • Щоденний моніторинг виконання показників охоплення вакцинацією від коронавірусної хвороби COVID-19, у тому числі у розрізі громади та пунктів щеплення, центру вакцинації населення, мобільних бригад з імунізації.
  4. В.о. директора КП «Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги» (Емілія Сем’янів) забезпечити:
    • Перегляд графіків роботи пунктів щеплення з урахуванням можливості їх роботи в зручний для населення час.
    • Безперебійну роботу пунктів щеплення відповідно до графіка їх роботи.
    • Безперебійну роботу реєстратур та записів громадян на вакцинацію і нагадування щодо термінів повторної вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.
    • Проведення максимальної кількості вакцинацій у пунктах щеплення, відповідно до їх потужності (враховуючи мінімальну потужність в 50 щеплень на добу).
    • Забезпечення контролю за дотриманням вимог «холодового ланцюга» під час зберігання та транспортування вакцин.
  5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на завідувача сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Андрія Левицького.
  6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search