НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13 грудня 2021 року

№ 322

Про надання дозволу на розміщення дитячого атракціону (дитячий паровозик з ілюмінацією) в м. Надвірна ФОП Присяжнюку Г.І.

Розглянувши заяву ФОП Присяжнюка Григорія Ігоровича, який проживає за адресою: м.Тлумач, вул.Зелена,34 «д» про надання дозволу на розміщення дитячого атракціону (дитячий паровозик з ілюмінацією) в м.Надвірна на майдані Шевченка:

  1. Погодити ФОП Присяжнюку Григорію Ігоровичу розміщення дитячого атракціону (дитячий паровозик з ілюмінацією) в м. Надвірна на майдані Шевченка на період:
    • 17, 19, 31 грудня 2021 року;
    • 01, 02, 07, 08, 09, 13, 14, 16, 19 січня 2022 року.
  2. Зобов’язати ФОП Присяжнюка Г.І. укласти договір на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою для розміщення атракціону на період зазначений в п.1 розпорядження.
  3. Відповідальність за дотримання техніки безпеки, санітарного стану та поводження дітей на атракціоні покласти на ФОП Присяжнюка Г.І.
  4. ФОП Присяжнюку Г.І.  забезпечити дотримання карантинних умов з метою запобігання        поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. та вимог безпечної експлуатації згідно чинного законодавства.
  5. ФОП Присяжнюку Г.І.  забезпечити дотримання правил благоустрою на прилеглій території.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search