НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 грудня 2021 року

№ 328-р

Про запобігання травмування та загибелі людей у місцях масового відпочинку у зимовий період 2021-2022 років

Відповідно до ст. 19 Кодексу цивільного захисту України та з метою профілактики травматизму та загибелі людей у місцях масового відпочинку у зимовий період 2021-2022 років:

  1. Затвердити План заходів щодо запобігання травмування та загибелі людей у місцях масового відпочинку у зимовий період 2021-2022 років (додається).
  2. Керівникам структурних підрозділів міської ради, старостам старостинських округів, керівникам підприємств, організацій, установ різних форм власності вжити заходів щодо запобігання травмування та загибелі людей у місцях масового відпочинку у зимовий період, забезпечити виконання вимог Плану заходів.
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – сектор з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Надвірнянської міської ради (Левицький А.М.).
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства Йосипенка О.В.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search