НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 грудня 2021 року

№ 333-р

Про надання дозволу на влаштування локального опалення та відключення від системи  центрального  опалення і гарячого водопостачання  Самборській Н.В.

Розглянувши заяву Самборської Надії Володимирівни, жительки ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, про надання дозволу на влаштування локального опалення та відключення від системи центрального опалення і гарячого водопостачання за власні кошти у квартирі на ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ в м.Надвірна та керуючись Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630, рішеннями міської ради від 19.06.2014 №1769-41/2014 “Про оптимізовану схему теплопостачання мікрорайону Руднєва та Ломоносова, ТзОВ “Альтернатива Інвест”” та від 26.05.2016 №199-7/2016 “Про надання послуг з теплопостачання в м.Надвірна (ТзОВ “Альтернатива Інвест”)”:
  1. Надати дозвіл Самборській Надії Володимирівні на влаштування локального опалення та відключення від системи центрального опалення і гарячого водопостачання ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, за власні кошти після виготовлення проектно-кошторисної документації з подальшим виконанням всіх приписів та технічних рішень, вказаних в проекті з обов’язковим виконанням рекомендацій згідно гідравлічного розрахунку Надвірнянського УЕГГ. Проектно-кошторисну документацію погодити з організацією, на балансі якої знаходиться будинок.
  2. Зобов’язати Самборську Н.В. отримати технічні умови на виготовлення технічної документації по влаштуванню локального опалення в КП “Надвірнянський житловик” (або організації, на балансі якої знаходиться будинок), Надвірнянському УЕГГ. В разі встановлення електричного опалення технічні умови, видані балансоутримувачем будинку, погодити в Надвірнянському РЕМ.
  3. Проектній організації виготовити проект на реконструкцію газопостачання або електропостачання квартири для влаштування індивідуального опалення та проект на індивідуальне теплопостачання квартири з врахуванням всіх технічних умов та ДБН. Проектну документацію погодити в усіх службах у встановленому порядку.
  4. Всі роботи, пов’язані з пробиттям отворів в несучих та огороджуючих конструкціях будинку та під’єднання до димових каналів, проводити в присутності представників балансоутримувача будинку.
  5. При встановленні газових конвекторів та котлів парапетного типу, роботи по пробиванню отворів на фасаді будинку погодити з міським архітектором.
  6. При експлуатації опалювальних приладів власник зобов’язаний забезпечити дотримання температурних норм у своїй квартирі (+16-180С) для запобігання погіршення санітарно-гігієнічних норм у суміжних квартирах.
  7. При влаштуванні локального опалення “парапетного типу” в будинках панельного типу власник зобов’язаний представити висновок Івано-Франківської філії Державного інституту проектування міст (“Діпромісто”) про технічну можливість прорізки отвору в зовнішній стіні будинку для димовідвідної системи “Турбо”.
  8. За невиконання даного розпорядження власники квартир несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.
  9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Йосипенка О.В.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search