НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19 серпня 2022 року

№ 128-р

Про організацію та проведення   благодійного велопробігу на підтримку ЗСУ, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових заходів та спортивних змагань Надвірнянської міської територіальної громади на 2022 рік:

  1. Відділу молоді та спорту Надвірнянської міської ради (начальник Завадський В.В.) спільно з старостами та діловодами старостинських округів Надвірнянської міської територіальної громади 23.08.2022 організувати та провести благодійний велопробіг на підтримку ЗСУ, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.
  2. Затвердити кошторис на організацію та проведення благодійного велопробігу на підтримку ЗСУ, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України (додається).
  3. Затвердити Положення про проведення  благодійного велопробігу на підтримку ЗСУ, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України (додається).
  4. Відділу молоді та спорту Надвірнянської міської ради (начальник Завадський В.В.) підготувати документи для придбання спортивного одягу (спортивні футболки) за кошти, які передбачені п.3 «придбання спортивного обладнання та інвентарю, спортивного одягу та взуття, нагородної атрибутики» розділу І Заходів Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжної політики Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (рішення Надвірнянської міської ради від 27.07.2022 р. №1052-15/2022).
  5. Управлінню бухгалтерського обліку та звітності міської ради (начальник Збіглей О.П.) забезпечити перерахування коштів на проведення заходів, вказаних в п.1 даного розпорядження.
  6. Начальнику відділу молоді та спорту Надвірнянської міської ради (Завадському В.В.) забезпечити подання звітів про використання коштів до управління бухгалтерського обліку та звітності міської ради.
  7. Контроль за виконанням розпорядження  покласти на заступника міського голови Гундяка Я.В. та начальника відділу молоді та спорту міської ради  Завадського В.В.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення благодійного велопробігу на підтримку ЗСУ, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

І. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ЗАХОДУ
  • відзначення Дня Державного Прапора України;
  • збір коштів на підтримку ЗСУ;
  • організація дозвілля громадськості та залучення до занять фізичною культурою та спортом;
  • популяризація велосипеду як засобу пересування та екологічної альтернативи автомобільного транспорту;
  • протиставлення здорового способу життя шкідливим звичкам – наркоманії, палінню, алкоголізму.
ІІ. МІСЦЕ ТА ТЕРМІН ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ

Благодійний велопробіг на підтримку ЗСУ, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України (далі – велопробіг) проводитиметься 23 серпня 2022 року у м. Надвірна за маршрутом: майдан Шевченка – вул. Чорновола – вул. Княгині Ольги – вул. Котляревського – вул. Володимира Великого – вул. Михайла Грушевського – майдан Шевченка –  вул. Чорновола – вул. Княгині Ольги – вул. Івана Франка – вул. Гетьмана Мазепи 36 (до приміщення «Просвіти»).

8.30–8.45 год. – збір та реєстрація учасників на майдані Шевченка, формування колони;

8.50–9.10 год. – відкриття велопробігу;

9.10 год. – учасники велопробігу вирушають з майдану Шевченка за вищезгаданим маршрутом;

9.30 год. – учасники велопробігу долучається до колони для ходи із розгорнутим Державним Прапором України до майдану Шевченка.

ІІІ. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ

Загальне керівництво, організація та проведення велопробігу здійснюється  відділом молоді та спорту Надвірнянської міської ради.

ІV. УЧАСНИКИ ЗАХОДУ

Учасниками велопробігу можуть стати усі бажаючі чоловіки та жінки віком 18 років і старші зі своїми велосипедами будь-якого типу.
Всі бажаючі віком до 18 років можуть брати участь за умови безпосереднього супроводу батьків, опікунів чи інших уповноважених осіб.
Кожен учасник забов’язується знати і дотримуватись правил дорожнього руху протягом всього велопробігу.
Велосепед учасника повинен відповідати усім вимогам правил дорожнього руху.
До участі у велопробігу не допускаються особи:

  • які мають медичні протипоказання;
  • в алкогольному, наркотичному, психотропному чи іншому сп’янінні;
  • з девіантною поведінкою.
V. УМОВИ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ

Відділ молоді та спорту Надвірнянської міської ради забезпечує присутність  медичних працівників з небхідними медичними засобами та супровід працівників поліції під час руху колони учасників за передбаченим маршрутом.
Перед початком учасники велопробігу формуються в колону, відповідно до вказівок організаторів.
Колона рухається нерозривно і без зупинок зі швидкістю не більше 15 км/год.
Учасник, транспортний засіб якого пошкодився, повинен віддалитися від проїзжої частини на безпечну відстань, зупинитися, не заважаючи руху колони, по можливості усунути поломку самостійно. У разі неможливості, звернутись до організаторів, що супроводжують колону.

Велосипедистам при русі колоною ЗАБОРОНЕНО:

  • рухатись із швидкістю більшою, ніж 15 км/год.;
  • всі види обгону і перестройок всередині колони;
  • виїзд на зустрічну смугу руху або на тротуар, окрім запобігання виникненню аварійних ситуацій;
  • різке гальмування;
  • рухатись на задньому колесі або без допомоги рук;
  • триматись інших учасників велопробігу або транспортних засобів.

У разі падінь і травм, учасник велоколони, що знаходиться поруч із потерпілим, повинен надати першу медичну допомогу, при необхідності викликати і дочекатися лікаря. Аптечки знаходяться у  медичних працівників, що супроводжуть велоколону.

VІ. НАГОРОДЖЕННЯ

12 найстарших учасників велопробігу, які будуть зареєстровані організаторами перед початком велопробігу нагороджуються спортивними футболками.

VІІ. ФІНАНСОВІ ВИТРАТИ

Витрати, пов’язані з підготовкою, організацією, проведенням та придбанням призів (спортивних футболок) для  12 найстарших учасників велопробігу за рахунок місцевого бюджету, передбачених  Програмою розвитку фізичної культури і спорту, молодіжної політики Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (рішення Надвірнянської міської ради від 27.07.2022 р. №1052-15/2022).

Витрати, пов’язані з участю у велопробігу, за власні кошти.

ДАНЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ОФІЦІЙНИМ ЗАПРОШЕННЯМ НА УЧАСТЬ У ВЕЛОПРОБІГУ
HomeCategoriesWishlistAccount
Search