НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 травня 2023 року

№ 88-р

Про відзначення у 2023 році Міжнародного дня захисту дітей

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 30.05.1998 №568/98 «Про день захисту дітей», Законів України від 21.04.2022 «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні від 27.04.2022 «Про правовий режим воєнного стану», з метою посилення уваги суспільства до проблем дітей, захисту їх прав, законних інтересів та належного відзначення Міжнародного дня захисту дітей :

  1. Службі у справах дітей Надвірнянської міської ради (начальник Т.Писклинець) 1 червня 2023 року забезпечити координацію роботи та належну організацію з підготовки і проведення в м.Надвірна заходів присвячених Міжнародному дню захисту дітей.
  2. Управлінню освіти (начальник Т.Дзем’юк):
    • забезпечити участь у заходах вихованців та працівників Центру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді Надвірнянської міської ради;
    • організувати та забезпечити дітей шкільного віку для участі в святковій програмі.
  3. Відділу молоді та спорту (начальник В.Завадський) організувати та провести дитячі змагання та естафети.
  4. Управлінню культури і туризму (начальник О.Зварчук) забезпечити озвучення заходів:
    • 09.00 – майдана Шевченка (хвилина мовчання);
    • 14.00 – зона відпочинку ім. Назарія Яремчука (Фестиваль фарб).
  5. Директору КНП «Дитяча лікарня Надвірнянського району» (І.Бізіля) забезпечити чергування кваліфікованого медичного персоналу на місці проведення заходів з метою недопущення нещасних випадків під час проведення заходів в зоні відпочинку ім. Назарія Яремчука 1 червня 2023 року з 14.00 до 17.00 год.
  6. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури (начальник А.Гуцько) забезпечити підведення електропостачання у зоні відпочинку ім. Назарія Яремчука, встановлення біотуалетів, сміттєвих контейнерів та забезпечення благоустрою та прибирання території зони відпочинку ім. Назарія Яремчука.
  7. Начальнику Надвірнянського РУ ДСНС в Івано-Франківській області (В.Федорчуку) організувати чергування працівників під час проведення заходу в зоні відпочинку  ім. Назарія Яремчука з метою недопущення нещасних випадків з 14.00 до 17.00 год. (за згодою).
  8. Начальнику Надвірнянського ВП ГУНП (Є.Веретенський) забезпечети громадський порядок в зоні відпочинку ім. Назарія Яремчука під час проведення заходів 1 червня 2023 року з 14.00 до 17.00 год.(за згодою).
  9. БО БФ «Карітас Надвірна» (керівник о. А.Будзак) забезпечити доступ до укриття для учасників вищезгаданих заходів під час повітряної тривоги (за згодою).
  10. Відповідальність за дотримання учасниками санітарних та протиепідемічних норм покласти на головного спеціаліста Служби у справах дітей – Дем’янчука Б.В.
  11. Контроль за виконанням розпорядження  покласти на заступника міського голови Я.Гундяка та начальника Служби у справах дітей Т.Писклинець.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search