НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 травня 2023 року

№ 90-р

Про передачу паливо-мастильних матеріалів

Згідно Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 року №64/2022  та враховуючи необхідність забезпечення паливо-мастильними матеріалами для потреб, що виникли внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України та введення воєнного стану в Україні:

  1. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Надвірнянської міської ради (А.Гуцько) передати безоплатно паливо-мастильні матеріали згідно додатку, про що скласти акти прийому-передачі, а також дизпаливо Energy в кількості 300 л на суму 16620,00 грн. для заправки транспортного засобу Mercedes Vito (номерний знак АТ7643ВВ), який здійснює доставку гуманітарного вантажу в м.Гуляйполе Запорізької області, м.Курахове та м.Дружківка Донецької області для військовослужбовців ЗСУ.
  2. Дане розпорядження підлягає затвердженню на сесії міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства О.Йосипенка.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search