НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 04 квітня 2024 року

№ 61-р

Про проведення у Надвірнянській міській територіальній громаді заходів з благоустрою територій населених пунктів до Великодніх свят, в рамках щорічної всеукраїнської акції  “За чисте довкілля”

Керуючись ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010  № 777-р “Деякі питання проведення щорічної акції “За чисте довкілля” та Дня благоустрою територій населених пунктів, з метою  покращення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів в Надвірнянській міській територіальній громаді:

  1. Провести в Надвірнянській міській територіальній громаді протягом квітня 2024 року заходи з благоустрою територій до Великодніх свят в рамках щорічної всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, в ході яких організувати проведення благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади.
  2. Затвердити заходи з благоустрою територій до Великодніх свят в рамках щорічної всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, що додаються.
  3. Керівникам установ, організацій, підприємств усіх форм власності,  головам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, балансоутримувачам і власникам житлових будинків, нежитлових приміщень і тимчасових споруд організувати виконання робіт з благоустрою та санітарної очистки в межах прилеглих територій та з урахуванням пункту 2 даного рішення.
  4. Сектору інформаційного забезпечення (О. Михайловська) висвітлювати на офіційному веб-сайті Надвірнянської міської ради хід проведення весняної акції “За чисте довкілля” та стан благоустрою і впорядкування територій Надвірнянської міської територіальної громади.
  5. Координацію роботи за виконанням розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління житлово-комунального господарства та інфраструктури міської ради (А. Гуцько).
  6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови  Олега Йосипенка.

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search