НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 жовтня 2024 року

№ 206-р

Про  початок опалювального сезону 2024-2025 року на території Надвірнянської міської територіальної громади

З метою своєчасного і стабільного забезпечення об’єктів соціально-культурного призначення та інших підприємств, установ та організацій на території Надвірнянської міської територіальної громади тепловою енергією в осінньо-зимовий період 2024/2025 року, відповідно пункту 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Опалювальний сезон для підприємств теплової енергетики, відомчих котелень та паливних, які централізовано опалюють бюджетні установи та організації Надвірнянської міської територіальної громади (об’єкти дошкільних та загальноосвітніх закладів освіти, заклади охорони здоров’я та культури, соціально-культурної сфери та адміністративні будівлі, установи та організації), розпочати з 15 жовтня 2024 року за умови дотримання вимог підпункту 7, 9, 4 пункту 7, 9 розділу 7 Правил технічної експлуатації теплових установ і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71, яким передбачено початок опалювального періоду, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить 8 градусів за Цельсієм та нижче.
  2. Керівникам дошкільних та загальноосвітніх закладів освіти, закладів охорони здоров’я та культури, соціально-культурної сфери тримати на постійному контролі дотримання правил техніки безпеки та пожежної безпеки під час роботи котельних установок згідно з чинним законодавством та забезпечити економне споживання енергоресурсів.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства Олега Йосипенка.

В.о. міського голови

Тарас ПЕКАРСЬКИЙ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search