Протокол №1

засідання постійної комісії Надвірнянської міської ради З питань планування, бюджету, майна і власності

09 лютого 2022 року
місто Надвірна

Присутні: Новосельський Тарас Васильович, Вацик Роман Михайлович, Мажвк Роман Павлович, Будзак Василь Романович, Малахова Ольга Михайлівна, Юрчило Марія Іванівна

Запрошені: Писклинець Ігор Дмитрович, Пекарський Тарас Миколайович, Гуцько Андрій Дмитрович, Ємільянчук Сергій Васильович

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Доповідає: Русаловська Л.М., начальник Фінансового управління

  1. Про виконання бюджету Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік

Доповідає: Дем’янчук Я.Б., начальник юридичного відділу

  1. Про внесення змін в статут КП “Надвірнянський житловик” та затвердження в новій редакції (зміна розміру статутного капіталу)
  2. Про внесення змін в статут МКП “Надвірнашляхбуд” та затвердження в новій редакції (зміна розміру статутного капіталу)

Доповідає: Новосельський Т.В., начальник управління економіки

  1. Про розгляд проекту “План дій сталого енергетичного розвитку та клімату Надвірнянської міської територіальної громади до 2030 року”

Доповідає: Хлопан Л.В., начальник управління земельних ресурсів

  1. Про виконання Програми земельних відносин, розробки та ведення містобудівної документації Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік (управління земельних ренсурсів)
  2. Про затвердження Програми земельних відносин Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки
  3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту м.Надвірна Надвірнянської територіальної громади.
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с.Назавизів Надвірнянської територіальної громади.
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с.Мирне Надвірнянської територіальної громади.
  6. Розгляд заяви директора ПП «Е-ЦЕНТР» Романа Марцінковського щодо встановлення орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,0160 га в м. Надвірна на вул. Мазепи, 17 для будівництва та обслуговування офісу та санвузла на рівні З % від нормативно-грошової оцінки землі.
  7. Про затвердження експертно-грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1006 га на вул. Грушевського,65 «д» в м. Надвірна для реконструкції викупленої адміністративної будівлі під облаштування гуртівні та продаж цієї земельної ділянки Загайкевичу Андрію Августиновичу , шляхом викупу орендарем.

Доповідає: Костирко О.Т., начальник управління архітектури та містобудування

  1. Про виконання Програми земельних відносин, розробки та ведення містобудівної документації Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік (управління архітектури та містобудування)
  2. Про затвердження   Програми     містобудівної діяльності        Надвірнянської     міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  3. Про затвердження   Програми     містобудівного кадастру       Надвірнянської     міської територіальної громади на. 2022-2024 роки.

Доповідає: Антонюк О.Б., керуючий справами виконавчого комітету

  1. Про затвердження Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  2. Про створення відокремленого структурного підрозділу відділу молоді та спорту.

Доповідає: Пекарський Т.М., секретар міської ради

  1. Про План роботи Надвірнянської міської територіальної громади на 1-е півріччя 2022 року.
  2. Про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік

Доповідає: Дзем’юк Т.М., начальник Управління освіти

  1. Про виконання Програми підтримки обдарованих дітей Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.
  2. Про виконання Програми підтримки дітей з особливими освітніми потребами Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.
  3. Про затвердження Програми підтримки обдарованих дітей Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  4. Про затвердження Програми підтримки дітей з особливими освітніми потребами Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Доповідає: Завадський В.В., начальник відділу молоді та спорту

  1. Про виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжної політики .Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.
  2. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжної політики Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Доповідає: Зварчук О.М., начальник управління культури і туризму

  1. Про виконання Програми розвитку культури та туризму, збереження історичної спадщини та “Духовного життя” Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.

Доповідає: Гуцько А.Д., начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

  1. Про виконання Програми фінансування робіт з екологічного фонду соціально- економічного розвитку Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.
  2. Про затвердження Програми фінансування робіт з екологічного фонду і заходи щодо її реалізації в 2022-2024 роках
  3. Про виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.
  4. Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік.
  5. Про передачу в господарське відання на баланс КП «Надвірнакомунсервіс”” автомобіля сміттєвоза HIDRO МАК FORD TRUKS 1833 DC (EURO 5)
  6. Про передачу на баланс КП «Надвірнаводоканал» дизельного генератора DAREX- ENERGY DE-173PRS
  7. Про передачу на баланс КП «Надвірнакомунсервіс» металевих контейнерів для збору ТПВ
  8. Про передачу на баланс КП «Надвірнакомунсервіс» товарно-матеріальних цінностей та основних засобів

Голова комісії

Новосельський Тарас Васильович

Секретар комісії

Вацик Роман Михайлович

Голова комісії
Новосельський Тарас Васильович

Секретар комісії
Вацик Роман Михайлович

HomeCategoriesWishlistAccount
Search