Протокол №2

засідання постійної комісії Надвірнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою і екології

15 лютого 2022 року
місто Надвірна

Присутні: Цибулько Євгеній Олександрович, Нагорняк Богдан Ярославович, Левицький Андрій Михайлович, Марковецька Марія Василівна, Бородач Тарас Володимирович, Гурмак Надія Володимирівна, Бородач Тарас Володимирович

Запрошені:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Доповідає: Гуцько А.Д., начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури
1. Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Надвірна
2. Про виконання Програми благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади за 2021 рік
3. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Надвірнянської міської територіальної громади на 2021-2024 роки 4. Про розгляд звернення депутата Зіняк Т.М. щодо формування плану СЕР на 2022 рік.
Доповідає: Костирко О.Т., начальник управління архітектури та містобудування
5. Про розгляд заяви Т.Л.Білецького, Р.Л.Білецького щодо надання дозволу на розміщення тимчасової споруди (торгівля побутовою технікою) біля магазину «Домотехніка» на вул.Грушевського,6/прим,1 в м.Надвірна площею 29,00кв.м на термін 3 роки.
6. Про розгляд заяви А.М.Голинського щодо надання дозволу на встановлення літнього торгового майданчика біля кафе «Віртуозо» на вул. Шептицького в м.Надвірна.
7. Про розгляд заяви Тимінської У.Я. щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу продовольчих товарів на вул.Соборна між будівлею ФАП і адмінбудинком в с.Стримба (30 кв.м).
8. Про внесення змін в рішення від 21.10.2021 №640-12/2021 «Про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу непродовольчих товарів на території зони відпочинку ім.Н.Яремчука (при вході з лівої сторони) в м.Надвірна, ФОП Борковському А.Я.» змінивши місце розміщення тимчасової споруди – на вулиці Руднєва (навпроти терапевтичного відділення Надвірнянської ЦРЛ).
9. Про внесення змін в рішення від 21.10.2021 №643-12/2021 «Про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу непродовольчих товарів на території зони відпочинку ім.Н.Яремчука (при вході з лівої сторони) в м.Надвірна, ФОП Бурак Т.В.» змінивши місце розміщення тимчасової споруди – на вулиці Руднєва (навпроти терапевтичного відділення Надвірнянської ЦРЛ).
10. Про внесення змін в рішення від 21.10.2021 №639-12/2021 «Про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу непродовольчих товарів на території зони відпочинку ім.Н.Яремчука (при вході з лівої сторони) в м.Надвірна, ФОП Гаврищук Г.П.» змінивши місце розміщення тимчасової споруди – на вулиці Руднєва (навпроти терапевтичного відділення Надвірнянської ЦРЛ).
11. Про внесення змін в рішення від 21.10.2021 №640-12/2021 «Про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу непродовольчих товарів на території зони відпочинку ім.Н.Яремчука (при вході з лівої сторони) в м.Надвірна, ФОП Боднарук О.В.» змінивши місце розміщення тимчасової споруди – на вулиці Руднєва (навпроти терапевтичного відділення Надвірнянської ЦРЛ).

Голова комісії

Цибулько Євгеній Олександрович

Секретар комісії

Гурмак Надія Володимирівна

Голова комісії
Цибулько Євгеній Олександрович

Секретар комісії
Гурмак Надія Володимирівна

HomeCategoriesWishlistAccount
Search