Протокол №3

засідання постійної комісії Надвірнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою і екології

19 липня 2022 року
місто Надвірна

Присутні: Цибулько Євгеній Олександрович, Нагорняк Богдан Ярославович, Левицький Андрій Михайлович, Марковецька Марія Василівна, Бородач Тарас Володимирович, Гурмак Надія Володимирівна, Бородач Тарас Володимирович

Запрошені:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Доповідає: Гуцько А.Д., начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури
1. Про внесення змін в Програму соціально-економічного розвитку Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
2. Внесення змін в Програму благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
3. Про передачу на баланс КП “Надвірнакомунсервіс” матеріальних цінностей.
4. Про фінансовий стан КП “Надвірнаводоканал” та відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення м. Надвірна.
Доповідає: Костирко О.Т., начальник управління архітектури та містобудування
5. Про розгляд заяви Тиміцького В.М, щодо визнання таким, що втратило чинність рішення №645-12/2021 від 21.10.2021 «Про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу непродовольчих товарів на вул.В.Великого (навроти будівлі поліклініки КНП Надвірнянська ЦРЛ) в м.Надвірна), ФОН Тиміцькому В.М.».
6. Про розгляд заяви Брайляк О.В. щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з продажу непродовольчих товарів на вул.В.Великого (навроти будівлі поліклініки КНП Надвірнянська ЦРЛ) в м.Надвірна) площею 16 кв.м на термін три роки.

Голова комісії

Цибулько Євгеній Олександрович

Секретар комісії

Гурмак Надія Володимирівна

Голова комісії
Цибулько Євгеній Олександрович

Секретар комісії
Гурмак Надія Володимирівна

HomeCategoriesWishlistAccount
Search