УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

МІСЦЕВА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

78405, Івано-Франківська область, м.Надвірна, вул.Гетьмана Мазепи, 29 тел.(03475)2-23-05, E-mail: Nadvirna_mr@ukr.net

Протокол №12

ЧЕРГОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

місто Надвірна
22 грудня 2021 року

Головував: Голова Надвірнянської міської територіальної громади, голова Місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Андрійович Зіновій Мирославович.

Присутні: члени Місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (за окремим списком) та запрошені особи.

РОЗГЛЯД ПИТАНЬ:

Про стан матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Слухали:

Левицький Андрій Михайлович – завідувач сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

За результатами доповіді та обговорення комісія констатує, що відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій» в Надвірнянській міській територіальній громаді відсутній місцевий матеріальний резерв, який призначається для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, надання допомоги постраждалому населенню та проведення невідкладних відновлювальних робіт і заходів.

З метою покращення виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій» комісія вирішила:

  1. Взяти до відома інформацію завідувача сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Андрія Левицького щодо створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій.
  2. Сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (А. Левицький):
    • визначити та подати на затвердження номенклатури та обсяги матеріальних резервів з урахуванням прогнозованих для конкретної території видів та рівня надзвичайних ситуацій, обсягів робіт з ліквідації їх наслідків, розмірів заподіяних збитків та обсягів забезпечення життєдіяльності постраждалого населення;
    • подати на затвердження програму щодо створення та накопичення матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій та передбачити для цього необхідні кошти у місцевому бюджеті.
      Термін: до 01 березня 2022 року.
  3. Управлінню бухгалтерського обліку та звітності міської ради (О.Збіглей), сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (А. Левицький):
    • здійснювати контроль за створенням належного рівня накопичення матеріально-технічних резервів для проведення запобіжних заходів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до встановлених нормативів;
      Термін:  постійн
    • встановити контроль за використанням матеріально-технічних резервів та своєчасного їх поповнення (відновлення).
      Термін: постійно
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови міської ради Олега Йосипенка.

Про погодження переліку споживачів Надвірнянської міської територіальної громади, на яких поширюється обмеження постачання питної води до рівня екологічної броні.

Слухали:

Литвинюк Василь Дмитрович – директор КП «Надвірнаводоканал».

За результатами обговорення та з урахуванням пропозицій,
комісія вирішила:

  1. Погодити Перелік споживачів Надвірнянського міської територіальної громади, на яких поширюється обмеження постачання питної води до рівня екологічної броні (додається).
  2. Контроль за виконанням рішення комісії з цього питання покласти на директора КП «Надвірнаводоканал» Василя Литвинюка.

Затвердження Плану роботи місцевої комісії з
питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на
2022 рік .

Слухали:

Левицький Андрій Михайлович – завідувач сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

За результатами обговорення та з урахуванням пропозицій, комісія вирішила:

  1. Затвердити План роботи місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на 2022 рік (додається).
  2. Керівникам структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, вжити заходів щодо своєчасного та повного подання матеріалів з питань, запланованих для розгляду комісією.
  3. Контроль за виконанням рішення комісії з цього питання покласти на завідувача сектору з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Андрія Левицького.

Міський голова,
голови Місцевої комісії

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Секретар Місцевої комісії

Андрій ЛЕВИЦЬКИЙ

Міський голова, голова Місцевої комісії
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Секретар Місцевої комісії
Андрій ЛЕВИЦЬКИЙ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search