УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

сьмого скликання
(шоста сесія)

РІШЕННЯ

від 01 квітня 2021 року

№ 139-6/2016

Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1(одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у м.Надвірна

З метою упорядкування розміру орендної плати, що зазначаються в договорах оренди та визначення механізму оподаткування доходу від надання нерухомості в оренду (суборенду) та житловий найм, відповідно до підпункту 170.1.2 пункту 170.1 статті 170 Податкового кодексу України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010р. №1253 “Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб”, наказу Міністерства регіонального розвитку та будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.08.2015р. №194 “Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України”, з метою упорядкування розміру орендної плати, попередження ухилень від оподаткування фізичних осіб, які отримують доходи від надання нерухомого майна в оренду, забезпечення надходжень до бюджету міста керуючись п.2 ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада 

вирішила:

  1. Затвердити Порядок розрахунку мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна  фізичних осіб у м.Надвірна (додаток 1).
  2. Встановити мінімальну вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна  фізичних осіб у м.Надвірна на 2017 рік.
  3. Рішення набирає чинності з 1 січня  2017 року.
  4. Дане рішення оприлюднити в районній газеті “Народна Воля” та на офіційному сайті Надвірнянської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та комунального майна (голова комісії М.Капак).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search