УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(перша сесія)

РІШЕННЯ

від 26 листопада 2020 року

№ 10-1/2020

Про умови оплати праці Надвірнянського міського голови

Керуючись статтями 14, 15, 21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, положення про преміювання Надвірнянської міської ради, міська рада

вирішила:

  1. Залишити міському голові Андрійовичу Зіновію Мирославовичу раніше присвоєний 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування.
  2. Встановити міському голові Андрійовичу Зіновію Мирославовичу щомісячну надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг посадової особи місцевого самоврядування і вислуги років та здійснювати преміювання в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок та доплат.
  3. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати у розмірі, передбаченому нормативними документами та в межах видатків передбачених на оплату праці апарату міської ради.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search