УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 1 липня 2021 року

№ 435-10/2021

Про проєкт «Положення про плату за користування окремими елементами благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади для розміщення дитячих атракціонів, луна-парків, цирків шапіто, тимчасової виїзної дрібнороздрібної торгівлі для здійснення підприємницької діяльності»

З метою визначення порядку справляння плати за користування окремими елементами благоустрою міста, порядку отримання дозволу на користування окремими елементами благоустрою громади та встановлення ступеню відповідальності за несвоєчасне внесення плати або ухилення вiд неї, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів»,  міська рада

вирішила:

  1. Затвердити проєкт «Положення про плату за користування окремими елементами благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади для розміщення дитячих атракціонів, луна-парків, цирків шапіто, тимчасової виїзної дрібнороздрібної торгівлі для здійснення підприємницької діяльності» (додаток 1).
  2. Проєкт «Положення про плату за користування окремими елементами благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади для розміщення дитячих атракціонів, луна-парків, цирків шапіто, тимчасової виїзної дрібнороздрібної торгівлі для здійснення підприємницької діяльності» розмістити на офіційному веб-сайті міської ради з метою одержання зауважень і пропозицій від громадськості.
  3. Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 08.12.2020 року №16-2/2020 “Про План діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік”, а саме: доповнити п.9 Положення про плату за користування окремими елементами благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади для розміщення дитячих атракціонів, луна-парків, цирків шапіто, тимчасової виїзної дрібнороздрібної торгівлі для здійснення підприємницької діяльності.
  4. Повідомлення про час і місце проведення громадських слухань з обговорення даного проєкту розмістити на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search