УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 1 липня 2021 року

№ 450-10/2021

Про затвердження “Детального плану території для будівництва та обслуговування торгово-адміністративної будівлі на вул.Соборна,165В в м.Надвірна Івано-Франківської області”  Туріву В.Ф.

Розглянувши заяву Туріва Василя Федоровича, жителя м.Надвірна, вулперсональні дані  щодо затвердження «Детального плану території для будівництва та обслуговування торгово-адміністративної будівлі на вул.Соборна,165В в м. Надвірна Івано-Франківської області», керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури, міська рада

вирішила:

  1. Затвердити «Детальний план території для будівництва та обслуговування торгово-адміністративної будівлі на вул.Соборна,165В в м. Надвірна Івано-Франківської області».
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури (голова комісії Турів В.Ф.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search