УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 1 липня 2021 року

№ 477-10/2021

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Назавизів

Розглянувши заяву громадянки Клюфінської Наталії Ярославівни жительки м. Івано-Франківськ, вул. персональні дані про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту с. Назавизів, ур. Копані інші представлені документи, керуючись ст. ст.12, 118, 121, 186-1, 198 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:

  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення Назавизівської сільської ради шістнадцятої сесії сьомого демократичного скликання від 22.12.2018 року № 13-16/2018 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою на земельну ділянку загальною площею 0,1500 га в с. Назавизів» в ур. Копані Клюфінському Ярославу Іллічу.
  2. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1200 га в с. Назавизів в ур. Копані, Клюфінській Наталії Ярославівні .
  3. Клюфінській Наталії Ярославівні розробити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки у відповідності до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search