УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 1 липня 2021 року

№ 478-10/2021

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки в межах населеного пункту м. Надвірна на вул. Княгині Ольги, 6«б» релігійній громаді Української Греко-Католицької Церкви Воздвиження Чесного Хреста

Розглянувши заяву керівника релігійній громаді Української Греко-Католицької Церкви Воздвиження Чесного Хреста Шліхутки Ігоря Петровича, юридична адреса: м. Надвірна, вул. Княгині Ольги про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту м. Надвірна на вул. Княгині Ольги, 6«б», інші представлені документи, керуючись ст. ст.12, 123 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

  1. Надати релігійній громаді Української Греко-Католицької Церкви Воздвиження Чесного Хреста дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,2548 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код згідно КВЦПЗ – 03.04) в межах населеного пункту м. Надвірна на вул. Княгині Ольги, 6«б», за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови.
  2. Зобов’язати релігійну громаду Української Греко-Католицької Церкви Воздвиження Чесного Хреста розробити проект землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки у відповідності до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search