УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 1 липня 2021 року

№ 479-10/2021

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки в межах населеного пункту м. Надвірна на вул. Федьковича, 4 КП “Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги” Надвірнянської  міської ради

Розглянувши заяву директора КП “Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги” Сем’янів Емілії Ірадіонівни, юридична адреса: м. Надвірна, вул. Федьковича, 4 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту м. Надвірна на вул. Федьковича, 4, інші представлені документи, керуючись ст. ст.12, 123 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

  1. Надати КП “Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги” Надвірнянської міської ради дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,2173 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код згідно КВЦПЗ – 03.03) в межах населеного пункту м. Надвірна на вул. Федьковича, 4, за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови.
  2. Зобов’язати КП “Надвірнянський некомерційний центр первинної медичної допомоги” розробити проект землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки у відповідності до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search