УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 1 липня 2021 року

№ 480-10/2021

Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на в м. Надвірна вул. Марка Черемшини, 2 

Враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань землекористування та земельних відносин від 25.06.2021 року, про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0870 га в м. Надвірна на вул. Марка Черемшини, 2 для реконструкції адмінбудинку з добудовою виставкового залу, беручи до уваги лист №742 від 18.06.2021 міськрайонного управління у Надвірнянському районі та м.Яремчому, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.123,134 Земельного кодексу України,  міська рада

вирішила:

  1. Надати Надвірнянській міській раді дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Надвірна на вул. Марка Черемшини, 2 площею 0,0870 га для реконструкції адмінбудинку з добудовою виставкового залу.
  2. Надвірнянській міській раді оформити технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) відповідно до чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search