УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(одинадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 17 серпня 2021 року

№ 536-11/2021

Про підтримку запиту депутата Надвірнянської міської ради Левицького А.М.

Відповідно до частини 7,8 статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21,22 Закону України “Про статус депутатів місцевих ради”, міська рада

вирішила:

  1. Підтримати запит депутата Надвірнянської міської ради Левицького А.М. щодо винесення на погодження головам депутатських фракцій та постійних комісій міської ради проекту Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для будівництва індивідуальних гаражів за рахунок земель комунальної власності на території Надвірнянської міської територіальної громади та Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства та для індивідуального садівництва на території Надвірнянської міської територіальної громади, та направити його для розгляду начальнику управління земельних ресурсів Хлопан Л.В. та секретарю міської ради Пекарському Т.М. (додається).
  2. Офіційну письмову відповідь про результати депутатського запиту надати депутату Левицькому А.М. у місячний строк з часу його оголошення.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search