УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(дванадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 21 жовтня 2021 року

№ 610-12/2021

Про затвердження «Детального плану території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Новопроектна,13 в м.Надвірна Надвірнянської ТГ» Трухан І.А.

Розглянувши заяву Трухана Ігоря Артуровича, жителя персональні дані, щодо затвердження «Детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Новопроектна,13 в м.Надвірна Надвірнянської територіальної громади», керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 20, 118, 121, 186-1, 198 Земельного кодексу України, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури.

вирішила:

  1. Затвердити «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Новопроектна,13 в м.Надвірна Надвірнянської територіальної громади (площа земельної ділянки 0,0584 га).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури (голова комісії Турів В.Ф.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search