УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 25 листопада 2021 року

№ 764-13/2021

Про проєкт “Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства та для індивідуального садівництва на території Надвірнянської міської територіальної громади”

З метою створення умов для ефективної реалізації повноважень місцевого самоврядування Надвірнянської міської територіальної громади в галузі земельних відносин, керуючись ст.ст. 13, 14, 142-144 Конституції України, Земельним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст.ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про особисте селянське господарство», Законом України “Про землеустрій”, Законом України «Про основи містобудування», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», міська рада

вирішила:

  1. Затвердити проєкт “Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства та для індивідуального садівництва на території Надвірнянської міської територіальної громади” (додаток 1).
  2. Проєкт “Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства та для індивідуального садівництва на території Надвірнянської міської територіальної громади” розмістити на офіційному веб-сайті міської ради для громадського обговорення.
  3. Повідомлення про час і місце проведення громадських слухань з обговорення даного проєкту розмістити на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search