УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 25 листопада 2021 року

№ 760-13/2021

Про затвердження   «Детального плану території окремої земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу №10, проїзд №5 на вул.В.Великого в м.Надвірна» Гультай В.М.

Розглянувши заяву Гультая Владислава Миколайовича щодо затвердження «Детального плану території окремої земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу №10, проїзд №5 на вул.В.Великого в м.Надвірна Івано-Франківської області», керуючись Законом України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 “Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації”, враховуючи висновки постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури, міська рада

вирішила:

  1. Затвердити «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва  індивідуального гаражу №10, проїзд №5 на вул.В.Великого в м.Надвірна Івано-Франківської області», (площа земельної ділянки 0,0036 га).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури (голова комісії Турів В.Ф.)

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search